Din Handlekurv

Ordre sendes neste arbeidsdag

Fokus på kvalitet
Elsker du små og store dyr?

Vi søker dyktige butikkmedarbeidere!

HCPet er en frittstående dyrebutikk med hovedfokus på salg av fôr og utstyr til kjæledyr.

Vi har både fysisk butikk på Vibemyr i Sandnes og nettbutikk som sender til hele landet.

I november 2021 åpnet vi ny og større butikk som nå skal utvides med enda større utvalg og flere tjenester. Vi er allerede en god gjeng med genuint interesserte dyremennesker som er stolte over produktene vi selger og glade i arbeidsplassen vår.

Har du en brennende lidenskap for dyr og er genuint interessert i dyrehold? Ønsker du å jobbe med dyr og kundeservice? Er du engasjert og utadvendt? Da er du den vi leter etter!

Jobb sammen med oss

Arbeidsoppgaver

  • Salg og kundeservice
  • Varemottak, påfylling av varer og vareplassering
  • Annet forefallende butikkarbeid som renhold, rydding og orden i butikken

Som medarbeider er du den første kunden møter og det er du som påvirker kundens opplevelse av HCPet utad. Kundene våre er viktige for oss. Vi ser etter deg som virkelig ønsker å gjøre kunden fornøyd, tør by på seg selv, være ekte og gi det lille ekstra.

Kjæledyrene til kundene er familiemedlemmene deres. Som medarbeider hos oss får man et nært forhold til kundene, både de tobeinte og de firbeinte. Vi ser etter deg som er flink til å omgås og prate med ulike typer mennesker.

Jobben din hos HCPet vil være variert og aldri kjedelig. Det er alltid noe å gjøre og det er viktig at du ikke er redd for å ta i et tak og tar ansvar når du ser ting som bør gjøres.

Arbeidstiden vil variere mellom dag, kveld og helg. Vi søker etter både fulltid- og deltidsansatte. Du må være over 18 år.

Vi setter kompetanse og kunnskap høyt og har derfor et stort fokus på videreutvikling av vår butikk og kursing av våre ansatte.  

Har du spørsmål eller ønsker å søke, send CV og søknad til Stine Støldal Risa, stine@hcpet.no eller ring 51584400

Gratis frakt

På ordre over kr 1000 og under 15kg

Rask levering

14 dager åpent kjøp

Samme pris

Lik pris i nettbutikk og butikk

Kvalitetsprodukter

Fokus på kvalitet