Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Norwegian Polar – et allsidig fullfòr

Norwegian Polar vil vi si er mellomtingen mellom tørrfòr og råfòring. Det er et fullfòr uten alle karbohydratene man må ha i tørrfòrkulene, men varmebehandlet for en lenger holdbarhet i tint tilstand. Har man problemer med lukt og konsistens på vom og kjøttavfall så ser Norwegian Polar ut som leverpostei og lukter lite. det er også kjempe enkelt å dele opp i rikig størrelse for din hund.

Vi i HCPet er veldig opptatt av mental aktivisering, og her kommer Norwegian Polar på sin plass. Hunden kan få dette smakfulle fullfòret på så mange forskjellige måter, mat trenger aldri å være kjedelig.

Her kommer 10 forskjellige måter å servere Norwegian Polar på:

1. Belønning

Kjøleskapstemperert Norwegian Polar er perfekt å kutte til godbiter. Kutt i godbiter som passer din hund. Har du en liten hund er det lurt å ha små godbiter, større hund kan få større godbiter. Bruk når du trener hunden, eller til hverdagslydigheten. Ta med godbiter på tur og belønn hunden når den går fint, ved passering osv.

2. På tube

Romtemperert Norwegian Polar blir mykt og smøraktig, perfekt konsistens til å bruke i tube. Tube er veldig greit å belønne med hvis man ikke liker å bli så klissete på hendene. Også som variasjon, de fleste hunder liker variasjon i belønningene. En tube er lett å ha med i lomma på tur, og i treningsvesten på trening.

3. I kong

Ved å tine Norwegian Polar til romtemperatur er den lett å trykke inn i en Kong eller i et margbein eller andre passende ting. Gi enten den fylte Kongen med en gang eller frys den igjen, så varer den mye lenger.

4. I snackball

Kutt tint Norwegian Polar i passende biter for din snackball, slik at du vet de vil falle ut. Jo kaldere fòret er jo hardere blir det, ha derfor bitene en stund i frysen før du fyller opp snackballen. Hunden kan nå bruke god tid på å spise kveldsmaten sin.

5. Godbitsøk

Tin og kutt Norwegian Polar i biter og kast noen never ut på en plen, om det i hagen eller ute på tur. Hunden får da brukt hodet på å finne maten. Du kan også gjemme biter i huset og la hunden søke dem opp.

6. I aktiviseringsbrett

Det finnes massevis av brett på markedet som er laget for å aktivisere hunder. Har du en sånn, kan du gjemme kuttede biter av Norwegian Polar i disse og la hunden løse utfordringen.

7. Flytende snadder

Ta en bøtte eller en stor skål og fyll med vann. Ta så en liten skål som flyter og legg oppi. I den lille skålen legger du noen biter Norwgian Polar. La hunden få prøve å spise godbitene, den flytende skålen vil gjøre det vanskeligere for hunden å få tak i dem.

8. Kule kuler

Tin Norwegian Polar til romtemperatur, da er det lett å forme deigen. Lag flere kuler og legg i kjøleskapet, eventuelt fryseren. For hunder som liker å løpe etter ting kan dette bli en knallkul belønning. Kast en kule langs bakken og la hunden fange og spise den.

9. Under en skål

Kutt opp Norwegian Polar i passende biter for din hund. Gjem noen biter under en skål. Hunden må da prøve å vippe bort skålen for å komme til godsakene. Bruk gjerne en plastikskål så slipper man knust skål om hunden blir veldig ivrig.

10. Klikkertrening

Klikkertrening er kjempe gøy og det finnes ingen begrensning for hva en kan lære hunden, eller hvilket som helst annet individ for den saks skyld. Helt basic går klikkertrening ut på å koble sammen en lyd med belønning som kan være noen gode biter med Norwegian Polar. Hvis en lyd konsekvent etterfølges av en belønning vil lyden bety belønning (man slutter aldri å belønne lyden). Med en klikker som lager en veldig rask og lik lyd hver gang kan man klare å belønne sekundet hunden gjør noe riktig, derfor kan man ha en veldig rask og presis læringskurve. For de som har lyst å lære mer om klikkertrening anbefaler vi å kjøpe boken til Canis, den finner du her. Eller du kan gå på kurs på en av Canis sine hundeskoler som finnes over hele landet. I vårt distrikt anbefaler vi Canis avd. Stavanger.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa