Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Med ønske om å hjelpe

Vi ønsker å gi Dyrebeskyttelsen en stor applaus og en god klem. For en innsats de gjør, og så mange uskyldige liv de gir en ny sjanse. Vi har god dialog med Dyrebeskyttelsen Norge avd. Nord-Jæren her lokalt, og vi anbefaler alle som ønsker å hjelpe å besøke deres nettside, den finner du her.

For de som ikke er klar over hvordan Dyrebeskyttelsen fungerer så er dette kun frivillig arbeid gjort av mennesker som har et stort hjerte for dyra. All jobbingen med å fange inn dyr, finne, godkjenne og følge opp fosterhjem, ordne med adopsjoner, stille på stand, arrangere forskjellige arrangement for å samle inn penger og mye mer er gjort på fritiden til disse menneskene. Ikke en krone tjener de.

Det finnes mange måter å hjelpe dyrebeskyttelsen på:

Adopter

Hvis du ønsker et dyr i husstanden sjekk med dyrebeskyttelsen eller andre organisasjoner som jobber med å redde eller omplassere dyr. Adopter fra dem! Ikke kjøp katt fra privatpersoner som ikke ser hvor stort problem det er med dyr uten et godt hjem. Alle dyr fra dyrebeskyttelsen kommer ferdig kastrert, chippet og vaksinerte.

Bli fosterhjem

Dyrebeskyttelsen har stort behov for fosterhjem, jo flere fosterhjem, jo flere dyr kan de redde. Ja det stilles krav til deg som fosterhjem, dyrene som blir reddet skal ha det godt frem til de flytter inn i sitt nye permanente hjem. Les mer om å være fosterhjem her.

Gi penger

Dyrebeskyttelsen får ingen statlig støtte og er avhengig av pengergaver. Hvis du ønsker å gi penger til en organisasjon hvor hver eneste krone går til å redde dyr, da er Dyrebeskyttelsen rette valget. Les hvordan du kan gi penger her.

Kastrer

Katter og kaniner har et stort problem, det er mange flere av dem enn det finnes gode hjem. Hundrevis av katter og kaniner blir dumpet hvert eneste år av grunner vi ikke klarer forestille oss. Både katter og kaniner har det bedre kastrert, både livskvalitet og frustrasjon.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa