Your Cart

Call us toll free: +1 789 2000

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Hvorfor bør hunden din smake Markus-Mühle?

Tenker du på å skifte fôr til hunden din? Kanskje noe nytt og litt annerledes? Eller kanskje hunden din sliter med dårlig mage eller pels?

Hva hunden din spiser viser igjen i hvordan den ser ut, hvordan humøret er, hvor godt den utfører oppgaver, hvor frisk den er og hvor god matlyst den har. Alt dette er verdifult for oss når vi håndplukker produktene vi vil du og hunden din skal ha glede av. Hunden din skal se sunn og frisk ut, ha energi til aktivitetene dere driver med, se glad ut, ha så få dyrlegebesøk som mulig og spise maten sin med god appetitt.

Så hvorfor Markus-Mühle sitt kaldpressede hundefôr?

Tørrfôr blir produsert ved hjelp av damp eller høye temperaturer, varme ødelegger mye av de naturlige gode næringsstoffene. Markus-Mühle produserer pellets ved hjelp av kulde for å bevare så mye av de naturlige næringsstoffene som mulig.

Fôret er i tillegg satt sammen av deilige råvarer av kjøtt, grønnsaker, bær, frukt, oljer og urter, noe vi ser igjen på smakligheten. Vi har fått god tilbakemelding på smaklighet på Markus-Mühle, både av egne hunder og fra kundene våre.

I tillegg liker vi Markus-Mühle sin filosofi «i harmoni med naturen», noe som går som en rød tråd gjennom produktene deres og produksjonsprosessen. Bare det at fabrikken går 100% på vannkraft og med dette unngår å produsere over 800 tonn CO² hvert år er verdt et takknemlig nikk.

For sensitive hunder

I rekken av kaldpressede fôr er Lupo Sensitiv et hypoallergenisk komplett hundefôr. For hunder som er sensitive er det viktig med et fôr som er helt fri for allergener. Kjøtt brukt i Lupo Sensitiv er 100% rent kyllingkjøtt fra frittgående dyr. Kyllingene avles opp uten bruk av genmodifisert eller vekstfremmende fôr, noe som jevnlig blir kontrollert av uavhengige labratorier.

Fôret inneholder en spesiell blanding av urter og oljer som er godt for tarm og lever, og for pels og hud. Takket være kaldpressingen blir næringsstoffene godt bevart i fôret.

Lupo Sensitiv er kornfritt da korn ofte fører til allergiske reaksjoner pga. sitt gluteninnhold.

Hvilken skal jeg velge?

Den grønne sekken inneholder en herlig blanding av kylling, vilt, fisk og egg blandet sammen med grønnsaker, frukt, bær, urter og oljer. Alt kaldpresset sammen til knasende pellets. Dette fôret er bra både for unge og voksne hunder. For små hunder har vi en egen pose som heter mini, den inneholder kaldpressede pellets i mindre størrelse.

Ønsker du at hunden din skal spise enda litt mer ekslusivt anbefaler vi posen som heter Black Angus. Denne inneholder storfe av rasen Black Angus, sammen med and og sild, men også en rekke delikatesser som naturen har å tilby. I tillegg til grønnsaker, frukt, bær, frø, urter og oljer har de også blandet inn grønnleppemusling som er bra for beinbygging, ledd og muskler. Black Angus er delt opp i junior, adult og senior for å få best mulig sammensetning til hver livsfase.

For sensitive hunder har du to typer av Lupo Sensitiv. Begge inneholder kylling som proteinkilde, sammen med grønnsaker, urter, frø og oljer. Alle ingredienser er nøye valgt ut og kontrollert. Den grønne Lupo Sensitiv har 24% protein og 10% fett, passer til normalt til meget aktive hunder, til valper og drektige og ammende tisper. Den blå sekken har 20% protein og 8% fett, den passer til mindre aktive til normalt aktive hunder, for hunder som skal gå ned i vekt eller beholde vekten og til eldre hunder.

Velbekomme.

Kan kjøpes her i nettbutikken eller i vår butikk på Lura(Sandnes). Her finner du adressen vår.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa